Tuinaanleg

U droomt van een unieke tuin. Omdat u zelf ook uniek bent. Niet een tuin met van die ‘dertien in een dozijn’-ideeën. Geen standaard borders met zomergoed. Niet weer dat altijd gestapelde muurtje. Nee, uw ideale tuin is betaalbaar en tóch exclusief. Daar weten wij wel raad mee. En we tornen hierbij niet aan kwaliteit. Een tuin moet doordacht zijn. Dat vraagt om een goed ontwerp op maat. Een tuin uitwerken op een schetsje is vragen om problemen. Hierbij kijken wij ook naar het geschikte materiaal wat bij de tuin en eventuele woning past. Maar ook een professioneel beplantingsplan mag uiteraard niet ontbreken.  Wij denken graag met u mee en zetten voor u net dat ene stapje meer. Wilt u dat wij uw unieke tuin aanleggen?

Alles draait om aandacht

Er komt nogal wat kijken bij het aanleggen van een tuin. Van het ontwerp tot aan realisatie en nazorg in de vorm van onderhoud: alles vraagt om evenveel aandacht. En die aandacht krijgt u van ons. We maken graag eerst kennis met u en horen met enthousiasme uw wensen aan. Het ontwerp van uw tuin vertalen we daarna in een scherpe offerte. U weet meteen waar u aan toe bent. Spreekt u dit aan?

Een kijkje achter de schermen…

Het eindresultaat is een exclusieve, prachtige tuin. Maar voor ons is de weg naar het eindresultaat toe vaak net zo mooi. Wij gunnen u graag een kijkje achter de schermen van een door ons aangelegde tuin.

Start typing and press Enter to search