Tuinaanleg

U droomt van een unieke tuin. Omdat u zelf ook uniek bent. Niet een tuin met van die ‘dertien in een dozijn’-ideeën. Geen standaard borders met zomergoed. Niet weer dat eeuwige gestapelde muurtje. Nee, uw ideale tuin is betaalbaar en tóch exclusief. Daar weten wij wel raad mee. En we tornen hierbij niet aan kwaliteit. Een tuin moet doordacht zijn. Dat vraagt om een goed ontwerp op maat. Een tuin uitwerken op een schetsje is vragen om problemen. We zullen eerlijk tegen u zijn: wij zijn heel goed in het aanleggen van een tuin, maar laten het ontwerp graag over aan een expert. Een tuin ontwerpen is namelijk een vak apart. Wij werken samen met uitstekende ontwerpers. Samen met hen ontzorgen we u volledig. En zetten voor u dat ene stapje meer. Wilt u dat wij uw unieke tuin aanleggen? Of bent u op zoek naar een ontwerper voor uw tuin?

Alles draait om aandacht

Er komt nogal wat kijken bij het aanleggen van een tuin. Van het ontwerp tot aan realisatie en nazorg in de vorm van onderhoud: alles vraagt om evenveel aandacht. En die aandacht krijgt u van ons. We maken graag eerst kennis met u en horen met enthousiasme uw wensen aan. Het ontwerp van uw tuin vertalen we daarna in een scherpe offerte. U weet meteen waar u aan toe bent. Spreekt u dit aan?

Een kijkje achter de schermen…

Het eindresultaat is een exclusieve, prachtige tuin. Maar voor ons is de weg naar het eindresultaat toe vaak net zo mooi. Wij gunnen u graag een kijkje achter de schermen van een door ons aangelegde tuin.

Start typing and press Enter to search