Een kijkje achter de schermen…

Een exclusieve, prachtige tuin: dat is het gewenste eindresultaat bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Maar weet u: voor ons is de weg naar het eindresultaat toe vaak net zo mooi. Wij gunnen u graag een kijkje achter de schermen van een door ons aangelegde tuin. Kijkt u mee?

We starten met al het grondwerk, zoals het slopen en leeghalen van de oude tuin. En we brengen uw tuin op de juiste hoogte. Ook leggen we de beregeningsinstallatie, verlichting en borders aan. Dat moet goed gebeuren. Wist u dat we daarom het grondwerk voor 95% met de hand doen?

Vanaf nu bouwen we uw tuin weer op. We leggen vlonders, brengen de bestrating aan, plaatsen waterelementen en plaatsen alle bouwwerken als metselwerk, plantenborders en overkappingen. Daarna planten we alles aan: bomen, struiken en planten. En we leggen de graszoden. Of kunstgras als u daarvoor kiest.

Onze service houdt niet op na de aanleg van uw tuin. Wij onderscheiden ons met onze nazorg. We begeleiden u bij en adviseren u over het onderhoud. En u vergeten doen we al zeker niet! Want na een jaar komen we uw tuin nog eens bewonderen en om te kijken of alles nog naar wens is.

Uiteraard onderhouden wij uw tuin ook graag. Zodat u het hele jaar volop van uw tuin profiteert. En uw tuin optimaal beleeft. Wilt u uw tuin door ons laten onderhouden?

Start typing and press Enter to search