Aangenaam: Van Gestel Hoveniers. Zullen we kennis maken?

“Achter elk succes schuilt een verhaal. Ons verhaal is overduidelijk de kracht van het team. En daar zijn wij als eigenaars ontzettend trots op. Samen met onze hoveniers Tom en Joep werken we ons dagelijks voor u in het zweet. Met tomeloze passie leggen we mooie, doordachte tuinen aan. Je tuin beleven, daar draait het om. Dat vraagt om een uniek ontwerp, om de beste materialen en om zorgvuldig inleven in uw wensen. Een tuin op een schetsje uitwerken is vragen om problemen. Daarom laten we ons graag door u uitdagen. Het liefst maken we zelfs het onmogelijke waar, met een scherp oog voor detail. In tuinen aanleggen zijn we goed, maar met net zo veel plezier onderhouden we uw tuin ook. Zodat u het hele jaar volop van uw tuin profiteert. En uw tuin optimaal beleeft!

Wilt u dat wij uw tuin aanleggen of onderhouden? Dat doen we uiteraard heel graag. Laat u inspireren door onze eerdere projecten en neem vrijblijvend contact met ons op!”

Pieter en Ellen van Gestel,
eigenaars Van Gestel Hoveniers

Pieter over Ellen…

Geen of een late reactie krijgen op uw e-mail? Dat is bij Ellen onmogelijk!

“Achter de schermen zijn wij een ijzersterk duo. En dat merkt u als klant. Ellen ontzorgt mij volledig, zodat ik me kan richten op wat ik het allerliefste doe: tuinen aanleggen en onderhouden. Een strakke én realistische planning maken; dat is Ellen op het lijf geschreven. Maar zij zorgt ook voor alle contacten met onze klanten. Ellen vult mij op dat vlak perfect aan. Ze is consequent, verslapt nooit en doet alles liever vandaag nog dan morgen. Geen of een late reactie krijgen op uw e-mail? Dat is bij Ellen onmogelijk! Geen gedoe en lekker korte lijntjes. Wij houden ervan. En onze klanten waarderen dat ook enorm!”

team-bewerkt-150621-3
team-bewerkt-150621-9

Ellen over Pieter…

Hij heeft lef, is ondernemend en creatief en gaat geen uitdaging uit de weg.

“Pieter startte ons bedrijf op 1 april 2010. En dat was echt geen grap. Zijn behoefte om voor zichzelf te beginnen was groot. Hij had moeite met de ‘van 9 tot 5’ mentaliteit als werknemer. Dat past niet als je kwaliteit wilt leveren. Pieter is dan ook niet bang om zulke stappen te zetten. Hij heeft lef, is ondernemend en creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Hij speelt nooit op safe en krijgt toch altijd alles voor elkaar. Iets uitvinden en maken wat eigenlijk niet kan: daar is hij echt goed in. Het verbaast me dan ook niet dat we ondertussen zoveel mooie tuinen mochten aanleggen. En ook nog steeds mogen onderhouden!”

Onze hoveniers:
Tom en Joep

De betrokkenheid van onze hoveniers Tom en Joep in ons bedrijf en bij onze klanten is groot. Zij horen er wat ons betreft ook echt bij. Het zijn alle twee echte vakmannen. En ze krijgen van ons alle ruimte om mee te denken, wat ze ook heel goed kunnen. Ze werken hard en zijn zeer sociaal. En dat merkt u ongetwijfeld.

team-bewerkt-150621-4
team-bewerkt-150621-5

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Wij bieden leerlingen van de vakopleiding graag alle kansen om als stagiaire bij ons ervaring op te doen. En dat geldt natuurlijk ook voor eerstejaars leerlingen. Puur en alleen omdat wij vinden dat we dat aan hen verplicht zijn. Pieter waardeert het namelijk enorm dat hij van een ander ook die kans kreeg. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf. En daar zijn we heel trots op!

Start typing and press Enter to search