Zwembaden

Als het om ontspannen gaat, dan gaat er niets boven gewoon lekker buiten zijn. Want bewezen: een heerlijke wandeling door de bossen of over het strand, helpt u om even helemaal tot rust te komen. En met die hete zomers van tegenwoordig, is een verfrissende duik een waar genot. Hoe fijn zou het zijn als u hiervoor niet eens de deur uit hoeft? Dat u gewoon lekker thuis die overheerlijke duik neemt? En in uw eigen tuin, uw eigen oase van rust creëert? Wij bieden u hiervoor de mooiste oplossingen. Laat u zich dus vooral verrassen door onze mogelijkheden. Wilt u ook een zwembad in uw eigen tuin?

Soorten zwembaden

Wij bieden drie soorten baden aan. Alle drie hebben ze hun eigen voor- en nadelen. U kiest wat het beste bij u en uw tuin past. Maar wij realiseren ons heel goed dat het aanleggen van een zwembad een flinke investering is. Daarom geven we u natuurlijk graag advies over wat voor ú de beste keuze is.

En weet u wat het grote voordeel is, als u ervoor kiest om door ons uw zwembad aan te laten leggen? Dat wij alles voor u kunnen uitvoeren; we ontzorgen u namelijk volledig. Zo verzorgen we het grondwerk en leggen de technische installatie aan. Maar nemen ook de afwerking voor onze rekening, zoals een vlonder, randafwerking of beplanting. En dat alles in de kwaliteit die u van ons gewend bent! Zodat u verzekerd bent van een snelle duik, zonder vervelende verrassingen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? U leest het hieronder!

013

Zwembad

Uw droom die werkelijkheid wordt; een zwembad in eigen tuin! We bieden zwembaden aan in vele verschillende uitvoeringen en afmetingen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat geldt ook voor de afwerking en de mate van luxe. En als u uw bad laat voorzien van een warmtepomp, creëert u meteen een heerlijke plek om ‘s zomers én ‘s winters te kunnen ontspannen. Kortom, voor al uw wensen hebben wij een passend advies en een oplossing op maat!

hmf-vangestelhoveniers-042-web

Bio-pool

Het beste van twee werelden! Want een bio-pool is namelijk een zwembad en zwemvijver ineen. Een bio-pool heeft een strak uiterlijk, maar de eigenschappen van een zwemvijver. Een bio-pool wordt natuurlijk gezuiverd, waarbij we gebruik maken van verschillende filtratietechnieken. Er komen geen chemicaliën bij kijken. En omdat er daardoor bijna geen algen in het water voorkomen, geniet u altijd van een prachtig, helder natuurzwembad!

hmf-vangestelhoveniers-043-web

Zwemvijver

Wellicht voelt u zich prettiger bij een zwemvijver. Want een zwemvijver is een mooi en vooral natuurlijk alternatief voor een zwembad. Een zwemvijver kent ook nog een ander groot voordeel: de onderhoudskosten zijn redelijk laag. Je gebruikt bij een zwemvijver namelijk geen chemische middelen, omdat je het zwemwater zuivert op biologische wijze: met een plantenfilter. Zo zwemt u dus altijd in een natuurlijke omgeving en in lekker schoon en helder water!

 • Basispakket
  175 per dagdeel
  • U tuiniert graag en onderhoudt zelf uw tuin. Maar twee keer per jaar vraagt uw tuin om groot onderhoud. Dat vraagt om kennis en kunde. Wij begrijpen dat dit goed moet gebeuren. Daarom bieden wij u het basispakket:
  • twee keer per jaar komen we langs voor groot onderhoud.
  • En we snoeien uw planten en knippen uw hagen.
  • Prijs per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)
 • premiumpakket
  145 per dagdeel
  • Kiest u voor het premiumpakket? Dan ontzorgen wij u volledig in het onderhoud van uw tuin en houden we uw tuin in topconditie.
  • We komen twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud.
  • En één keer per twee weken voor al het kleinere onderhoud. Zoals het snoeien en knippen van hagen, het onkruidvrij maken van borders en het bemesten van uw tuin. Maar ook het verwijderen van blad en het verticuteren van het gazon.
  • Prijs per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)

Start typing and press Enter to search