Tuinonderhoud

Je tuin beleven. Dat betekent ook uw tuin goed onderhouden. Dat kunt u uiteraard zelf doen, maar wij doen het ook heel graag voor u. Sterker nog, wij doen niets liever! Geen gedoe en duidelijkheid, daar houdt u van. En wij ook. Daarom hebben wij een aantal voordelige onderhoudspakketten. U kiest het pakket wat het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Het maakt niet uit of wij wel of niet uw tuin aanlegden. Vooraf spreken we met elkaar het aantal dagdelen af. Dan weet u meteen waar u aan toe bent. En hebben we geen discussie over de gewerkte uren en het narekenen daarvan. Benieuwd naar mogelijkheden? Onze pakketten vindt u hier. Heeft u toch behoefte aan maatwerk? Dat kan natuurlijk ook. Is uw tuin (weer) aan onderhoud toe?

Onderhoudspakketten

Wij bieden drie onderhoudspakketten. Deze pakketten stelden we samen aan de hand van onze eigen tuinkalender. Daar staat precies in wat we in elk jaargetijde moeten doen. Elk pakket bestaat in ieder geval uit een voorjaars- en winterbeurt. De prijs voor een pakket is all-in: alle kosten zijn inbegrepen. Ook onze reiskosten, de kosten voor het gebruik van machines en het afvoeren van groenafval. Dus geen vervelende verrassingen achteraf! En weet u wat het voordeel is van een pakket? Hoe vaker we onderhoud plegen, hoe minder tijd wij er de volgende keer aan kwijt zijn. En dat merkt u in de kosten!

hmf-gh-140614-005

Basispakket

U tuiniert graag en onderhoudt zelf uw tuin. Maar twee keer per jaar vraagt uw tuin om groot onderhoud. Dat vraagt om kennis en kunde. Wij begrijpen dat dit goed moet gebeuren. Daarom bieden wij u het basispakket: twee keer per jaar komen we langs voor groot onderhoud. En we snoeien uw planten en knippen uw hagen.

€ 219,-

per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)

hmf-vangestelhoveniers-110618-64a-website

Pluspakket

Uw tuin vraagt om net dat beetje meer aandacht dan u zelf kunt of wilt geven. Dat begrijpen wij en daarom bieden we een pluspakket. We komen twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud. En één keer per vier weken voor al het kleinere onderhoud. Zoals het snoeien van planten en knippen van hagen, het onkruidvrij maken van borders en het bemesten van uw tuin.

€ 209,-

per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)

hmf-vangestelhoveniers-110618-66-website

Premiumpakket

Kiest u voor het premiumpakket? Dan ontzorgen wij u volledig in het onderhoud van uw tuin en houden we uw tuin in topconditie. We komen twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud. En één keer per twee weken voor al het kleinere onderhoud. Zoals het snoeien en knippen van hagen, het onkruidvrij maken van borders en het bemesten van uw tuin. Maar ook het verwijderen van blad en het verticuteren van het gazon.

€ 198,-

per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)

 • Basispakket
  175 per dagdeel
  • U tuiniert graag en onderhoudt zelf uw tuin. Maar twee keer per jaar vraagt uw tuin om groot onderhoud. Dat vraagt om kennis en kunde. Wij begrijpen dat dit goed moet gebeuren. Daarom bieden wij u het basispakket:
  • twee keer per jaar komen we langs voor groot onderhoud.
  • En we snoeien uw planten en knippen uw hagen.
  • Prijs per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)
 • premiumpakket
  145 per dagdeel
  • Kiest u voor het premiumpakket? Dan ontzorgen wij u volledig in het onderhoud van uw tuin en houden we uw tuin in topconditie.
  • We komen twee keer per jaar bij u langs voor groot onderhoud.
  • En één keer per twee weken voor al het kleinere onderhoud. Zoals het snoeien en knippen van hagen, het onkruidvrij maken van borders en het bemesten van uw tuin. Maar ook het verwijderen van blad en het verticuteren van het gazon.
  • Prijs per dagdeel per hovenier (exclusief 21% BTW)

Start typing and press Enter to search