Chique met zwart en wit

“Enkele bijzondere blikvangers!”

Echte blikvangers!

In deze tuin was de basis eigenlijk naar wens maar de opdrachtgevers waren nog op zoek naar net dat extraatje! Laten wij daar nu juist oog voor hebben. Zo hebben we gekeken naar de zichtlijnen die vanuit binnen te zien zijn aangezien er veel gebruikt wordt gemaakt van de tuinkamer. We kozen voor een houten pergola. Door deze zwart te schilderen geeft het een mooi contrast tegen het wit geschilderde huis. Meteen een chique uitstraling. Deze pergola hebben we voorzien van enkele spots. Hiermee verbinden we binnen en buiten nog sterker met elkaar en wordt er in zowel zomer als winter optimaal genoten van de tuin.

van-gestel-hoveniers-moergestel044
van-gestel-hoveniers-moergestel014
van-gestel-hoveniers-moergestel007

Chique met zwart en wit

Deze moderne tuin vraagt om meer! Daarom hebben we een maatwerk waterelement met strakke, zwarte waterspuwers geplaatst. Hierdoor creëer je extra leven aan een tuin maar het geeft ook een heerlijk gevoel van rust. Omdat het water uit de spuwers de vijver in valt, kun je het water mooi laten circuleren en heb je relatief gezien weinig water nodig.

De zwarte elementen in deze tuin komen nog beter tot hun recht door het frisse groen. We kozen daarom voor strakke en rustige borders. Zo schitteren de witte hortensia’s tegen de schutting en hebben we deze mooi opgesloten door een haag van taxus.

Verder is deze tuin van alle gemakken voorzien. Zo installeerden we automatisch beregening en plaatsten een robotmaaier. Het grote voordeel van deze twee is dat je het vooraf heel makkelijk in kunt stellen en zelfs op afstand kunt bedienen.

Ook op zoek naar enkele aanpassingen? Dat kan!

van-gestel-hoveniers-moergestel046

Start typing and press Enter to search