High-end zwembeleving

“We voerden alles in eigen beheer uit: efficiënt!”

Op en top high-end zwembeleving!

Deze prachtige tuin is eerder al door ons aangelegd. Na deze fijne samenwerking durfden de opdrachtgevers nóg een stapje exclusiever te gaan. Ze vroegen ons om een schitterend zwembad aan te leggen. Een klus die wij natuurlijk met beiden handen aangrepen! Omdat we alles in eigen beheer uitvoerden, was er sprake van slechts één aanspreekpunt. En dat waardeerden onze opdrachtgevers enorm! Het zwembad speelt nu een prominente rol in deze chique tuin!

baden
project2-6
project2-3

exclusiviteit naadloos ingepast

Het zwembad is van alle gemakken voorzien. Zo monteerden we een automatisch roldeck en installeerden we een warmtepomp. Die laatste zorgt ervoor dat je ook in het voor- en najaar onder aangename temperatuur lekker kunt blijven zwemmen.

Maar er is meer! Want de opdrachtgevers wilden niet zomaar een zwembad, maar een echte high-end zwembeleving! Dus zorgden we voor een exclusieve touch in de vorm van verlichting. En met de jetstream vervulden we een grote wens van de opdrachtgever. Die zorgt er namelijk voor dat je onophoudelijk tegen de stroom in kunt blijven zwemmen. Zo waan je je als een heuse Pieter van den Hoogenband in je eigen zwembad!

Als laatste plaatsten we de zwembadranden. Die maakten we van het hetzelfde materiaal als de bestaande tegels in de tuin. Daarmee benadrukten we de eenvoud in deze schitterende tuin en past het zwembad naadloos in het totale tuinontwerp.

Ook genieten van een zwembeleving in eigen tuin? Dat kan!

project2-8

Start typing and press Enter to search