Eenheid door eenvoud

“De bosrand biedt een fantastisch uitgangspunt voor het ontwerp van deze tuin!”

Chique in groen en wit

De klant was stellig en koos nadrukkelijk voor de kleuren groen en wit. Een uitstekende keuze en voor ons een mooie uitdaging om met beide handen aan te grijpen! Het resulteerde dan ook in een schitterende tuin met een chique uitstraling, naadloos passend bij de woning.

van-getsel-hoveniers-oers-13-juni-2020-034
van-getsel-hoveniers-oers-13-juni-2020-040
van-getsel-hoveniers-oers-13-juni-2020-077

rustige uitstraling door grote gebaren

De woning grenst aan een bosrand. Dat biedt een fantastisch uitgangspunt voor het ontwerp van deze tuin. We kozen er dan ook bewust voor om de tuin visueel over te laten lopen in het bos. Heel subtiel, zodat je helemaal wordt omgeven door groen.

De mooie, grote tegels en de stalen constructie maken grote gebaren en zorgen toch voor een rustige en strakke uitstraling. Dat geldt ook voor de plantvakken die we in de bestrating rondom het terras maakten.

De eyecatcher in deze tuin is de meerstammige magnolia. De boom zorgt voor een rustige en in het voorjaar oogverblindende zichtlijn vanuit huis. En groeit subtiel door de stalen constructie heen .

Ook aan gemak is gedacht. De tuin is uitgerust met een automatische beregening en een doeltreffende, maar vooral ook sfeervolle verlichting.

Ook op zoek naar grote gebaren in uw tuin? Wij helpen u graag!

van-getsel-hoveniers-oers-13-juni-2020-068

Start typing and press Enter to search