wellnesstuin

“Het schouwspel dat deze vissen opvoeren zorgt voor een nog intensere rustbeleving!”

Uniek inkijkje

Deze wellness-tuin geeft je direct een vakantiegevoel. Vanuit de keuken valt het oog meteen op de prachtige koivijver. Door de glazen wand aan de voorzijde krijg je een uniek inkijkje in de belevingswereld van deze kleurrijke vissen. Het schouwspel dat deze vissen opvoeren zorgt trouwens ook voor een nog intensere rustbeleving!

hmf-vangestelhoveniers-110618-15-website
hmf-vangestelhoveniers-110618-16-website
hmf-vangestelhoveniers-110618-21-website

Strakke tuin met speels effect

Achterin de tuin ligt een zwembad met erachter een mooi poolhouse. Daar is het heerlijk toeven! Rondom het zwembad legden we granieten tegels. En aan het zwembad ligt een verhoogde vlonder.

De kronkelende paden geven deze strakke tuin toch een speels effect. We voorzagen deze paden van een ecologische opsluiting. In de borders staan meerstammige bomen. Die benadrukken het groene karakter. Onder het afdak liggen keramische tegels met een maat van 92 cm x 92 cm. De tegels werden opgevoegd met een speciaal voegmiddel. Daardoor krijgt onkruid hier nauwelijks kans!

In de voortuin plantten we een strakke border aan. Deze ligt in een directe zichtlijn met de voordeur. Daaromheen een grindpaadje, net zoals in de achtertuin. Om de moderne uitstraling van het huis te versterken, plaatsten we blokhagen met taxus en carpinus (Haagbeuk).

Wilt u ook een bijzondere tuin om van te genieten?

hmf-vangestelhoveniers-110618-24a-website

Start typing and press Enter to search