Modern met landelijke twist

“Die exclusieve beleving geeft net dat gewenste extraatje!”

Verbluffende combinatie!

Een landelijke tuin bij een moderne woning. Logisch? Misschien niet, maar het eindresultaat is verbluffend! Het is al meteen raak bij de entree: die is zeer uitnodigend. De drie bomen in dezelfde lijn als de entree, zorgen voor een perfect in elkaar overlopend lijnenspel. En omdat de rest van de oprit bewust rustig gehouden is, springt hij ook echt in het oog!

project3-9
project3-4
project3

ronde vormen en strakke lijnen voor een speels effect

In de tuin zelf combineerden we ronde vormen met strakke lijnen. Dat geeft een speels effect. De bijzondere vormgeving en sfeer die de woning sfeer uitdraagt, vraagt om het gebruik van de juiste materialen en bestrating.  Zo kozen we in deze tuin voor een passende, natuurlijke betonkleur grijs.

Het hoofdterras maakten we optisch zwevend. De door ons gemaakte traptreden bieden de benodigde opstap. Hiertussen plantten we siergrassen. Die zorgen voor een exclusieve beleving. En daarmee dus net voor dat gewenste extraatje!

Het terras zelf betegelden we met een groot formaat tegel. Dat zorgt voor een rustige uitstraling. Deze tegels legden we in beton, waardoor het onkruid nauwelijks kans krijgt. In deze tuin komt men helemaal tot rust. Want vanaf deze heerlijke plek kijk je uit over de volledige tuin: genieten!

Niet bang voor gedurfde combinaties? Wij ook niet! Zullen we samen kijken naar de mogelijkheden?

project3-7

Start typing and press Enter to search