Magnifieke stadstuin

“Het ontbreekt aan niets”

Fraaie overkapping!

Eerder mochten wij de voortuin al aanleggen en wat gaaf dat wij nu dus ook de achtertuin aan mogen pakken! Eigenlijk heeft deze knusse tuin meerdere blikvangers. Zo maakten we geheel in eigen beheer een overkapping uitgevoerd in Padouk. Deze houtsoort kenmerkt zich door de mooie grijze verkleuring, en dit hout is van nature een zeer duurzaam product. Tevens hebben we in de overkapping een fraaie berging gemaakt wat naadloos aansluit door gebruik te maken van hetzelfde hout en stijl. Om het compleet te maken hebben we plafondspots gemonteerd en een subtiel wandlampje voor nét dat extra beetje sfeer.

tuin-heibloem027
tuin-heibloem029
tuin-heibloem041

Vakwerk pur sang!

Het terras maakten we verhoogd door het hoogteverschil op te vangen. Dit zorgt ook meteen voor een speels effect aan deze tuin. We hebben dit uitgevoerd door alle tegels in verstek te zagen. Hierdoor loopt het subtiele motief door en blijft het één geheel waardoor we geen gebruik hebben gemaakt van traptreden. Hierin verwerkten we verlichting zodat het net dat extraatje krijgt! Vakwerk pur sang!

We kozen ervoor om de groene touch ook in het terras te verwerken. Zo hebben we in het terras een border gemaakt die mooi in een lijn doorloopt naar achter. Hierbij zochten naar een dikformaat steen die mooi bij aansluit bij het geheel en zo zijn we bij deze donkere steen.

Tegen de inkijk zijn er leibomen geplaatst. Deze soort bomen kenmerken zich door de mooie groene kleur en in de herfst de prachtige verkleuring.

Zeg nou zelf: een prachtig totaalplaatje!

Samen bekijken hoe het plaatje compleet wordt? Dat kan!

tuinaanleg34

Start typing and press Enter to search