Imposante voortuin

“De verlichting zorgt meteen voor een mooie binnenkomer”

Imposante uitdaging

Deze grote voortuin schreeuwt om gezien te worden! Maar daar draaien wij onze handen niet voor om. Door te kiezen voor de juiste materialen en een compleet verlichtingsplan is deze missie meer dan geslaagd, al zeggen we zelf! Deze tuin is uitgerust met automatische beregening. En doordat we die aansloten op een gestuurde computer, staat deze tuin er altijd kleurrijk op!

van-gestel-tuinen_middelbeers061921_43
van-gestel-tuinen_middelbeers061921_40
van-gestel-tuinen_middelbeers061921_20

Directe zichtlijnen en altijd kleur

De sleutel in dit ontwerp zijn de drie grote planters, uitgevoerd in cortenstaal. Die plaatsten we een directe zichtlijn vanuit huis. Zo voegden we binnen en buiten naadloos samen in een harmonieus samenspel!

De opdrachtgevers willen altijd zoveel mogelijk kleur zien. Daarom kozen we voor verschillende soorten beplanting. En door de kleurvolle planters te combineren met het frisse groen, springen ze ook meteen in het oog!

We wilden dezelfde materialen op verschillende manieren terug laten komen. Dus kozen we ook voor één grote, smalle planter van cortenstaal. Hierin plantten we vervolgens weer drie meerstammige bomen, die meteen ook voor een mooie zichtlijn zorgen. De strakke vormen wisselden we af met ronde vormen. Zo ontstond er een speels geheel!

Benieuwd naar wat de mogelijkheden in uw voortuin zijn?

van-gestel-tuinen_middelbeers061921_13

Start typing and press Enter to search