Kleurrijke voortuin | 2020

“De onvergetelijke eerste indruk.”

Show stelen

Een eerste indruk kun je maar één keer maken.  Deze voortuin grenst direct aan de praktijkruimte aan huis. Een gastvrij en sfeervol ontvangst bepaalt hier dus die belangrijke eerste indruk. Dat zien we terug in de drie plantvlakken met groene beplanting. Het doeltreffende lichtplan laat alle onderdelen van de tuin zijn eigen show  stelen.

van-straten-oirschot007
van-straten-oirschot016
van-straten-oirschot035

Robuuste uitstraling en subtiel lijnenspel

De grote voortuin vraagt stiekem om een subtiele onderbreking. Die rol vervult de meerstammige boom met verve. We monteerden de boom op een vlonder. De juiste verlichting zorgt ervoor dat de meerstammige boom vooral ’s avonds zijn erkenning krijgt.

De natuurlijke uitstraling trokken we door in de houten, robuuste palen. Die zorgen voor de visuele afscheiding tussen het woonhuis en de praktijkruimte. Maar ze doorbreken ook heel doeltreffend de groene zichtlijn.

Zeer uniek aan deze tuin is de bestrating. We kozen voor een bestrating in strokenverband. Het lijnenspel is smal, erg subtiel en gaat hand in hand met de sfeervolle verlichting. Zo is ook in het donker deze tuin echt een plaatje!

Ook een onvergetelijke eerste indruk maken?

van-straten-oirschot082

Start typing and press Enter to search