Knusse voortuin

“Iedere pot is uniek: een lust voor het oog!”

Royaal en toch knus!

Zelden wordt een voortuin gebruikt als een echte buitenruimte. Maar daar brachten we verandering in. En het resultaat mag er zijn! Omdat deze royale voortuin vraagt om meer aandacht, kozen we ervoor om deze tuin functioneel te gebruiken. Het eindresultaat? Een schitterende tuin met een chique uitstraling, naadloos passend bij de woning!

project4-2
project4-10
project4-8

Unieke sfeermakers!

Een prachtig avondzonnetje laat de volledige potentie zien van deze schitterende voortuin! We kozen voor een rustig ontwerp wat met de nodige eyecatchers zorgt voor een zeer knusse tuin.

In deze tuin hebben we tegels van Schellevis verwerkt. Deze lijn trokken we we subtiel door, want ook de stroken voerden we uit in Schellevis. En door een haag te planten creëerden we privacy. Zo is het ook op het terras heerlijk vertoeven!

Om het nodige groen terug te laten komen, plantten we een meerstammige boom. Deze speelt een prominente rol, zo pal tegen de woning. Maar de echte sfeermakers in deze voortuin zijn toch wel de prachtige, unieke potten. Deze zijn gemaakt van klei en volledig met de hand vervaardigd. Daardoor is dus iedere pot uniek: een lust voor het oog! Door deze potten letterlijk in de spotlight te zetten hebben we deze voorzien van sfeerverlichting tegen de zwarte achterwand. Hierdoor springen ze er echt uit!

Uw voortuin als echte eyecather maken? Wij helpen u graag!

project4-4

Start typing and press Enter to search