Reblochon Haaren

“Culinair genieten op een bijzonder en vernuftig terras!”

Reblochon: puur en eerlijk

In 2020 opende Restaurant Reblochon in Haaren haar deuren: een prachtig restaurant waar puur en eerlijk de belangrijkste kernwoorden zijn. Wij mochten de intieme binnentuin onder handen nemen. Een bijzondere uitdaging, die wij graag aangingen! De gewenste groene beleving vonden we in de grillige bomen. En die groene beleving zorgt meteen weer voor een rustige uitstraling!

project1-3
project1-5
project1-8

Verticale kruidenwand: bijzonder!

De voorzijde van het prachtige witte pand voorzagen we van gekapte kasseien. Dat versterkt de karakteristieke uitstraling van het pand enorm. Bij aankomst waan je je dus meteen in een sfeervolle ambiance. En dan heb je nog niet één hap gegeten!

De binnentuin is een echte eyecather. De keramische terrastegels creëren een rustige uitstraling. Onkruid draagt daar niet aan bij. Dus voegden we de tegels met een cementgebonden voegmortel. Zo krijgt onkruid geen kans!

We plaatsten in de binnentuin een verticale tuinwand van het duurzame houtsoort padouk. De prachtige handgemaakte potten fungeren als echte sfeermakers op het terras. En als klap op de vuurpijl maakten we een verticale kruidenwand in de binnentuin. De chef kweekt hierin zijn eigen kruiden, die hij uiteraard verwerkt in zijn hoogstaande gerechten. Hoe vernuftig is dat?! Als dat niet culinair genieten is!

Ook op zoek naar een bijzondere invulling van uw tuin?
Wij helpen u graag!

project1-2

Start typing and press Enter to search