Coolen | 2016

“In de traptreden brachten we verlichting aan. Dat geeft net dat beetje extra beleving.”

Rijke historie als uitgangspunt

Deze compleet gerenoveerde woning kent een rijke historie. Michiel van Loon slaagde erin een ontwerp te maken dat hier schitterend naar verwijst. Een mooi voorbeeld hiervan is de keuze voor grote tegels van 120 cm bij 120 cm.

Het terras legden we op een hoger niveau aan dan de rest van de tuin. Je bereikt het terras via de traptreden en omdat het perfect aansluit met de begane grond van de woning, loop je zo eenvoudig naar binnen.

In de traptreden brachten we verlichting aan, wat net dat beetje extra beleving geeft aan deze tuin.

Stoer karakter

De zwarte stalen balken geven de tuin ook een stoer karakter. De drie waterelementen die we plaatsten benadrukken dat en zorgen voor nog meer beleving.

Achterin de tuin maakten we een knus zithoekje waar het ’s avonds nog heerlijk toeven is! In de voortuin zie je dezelfde stalen balken terugkomen die we ook in de achtertuin gebruikten.

Bij de voordeur plaatsten we staptegels in combinatie met grind. Dat versterkt het statige karakter van de entree van de woning.

Droomt u ook van een nieuwe tuin met een stoer karakter?

coolen-11

Start typing and press Enter to search